Institut & Minilab

Idag finns endast ett Wellcareinstitut beläget på Drottninggatan i centrala Stockholm men under hösten 2009 påbörjas en expansion av såväl institut som minilabb för att öka din möjlighet till personliga möten.

Wellcareinstitut

Ett Wellcareinstitut är en anläggning med full kapacitet i fråga om Wellcaretjänster. Här finns testlabb där du kan göra en komplett wellnessanalys med direkta mätningar. Här genomförs personliga wellcareprogram med coacher som även arbetar on-line. Självfallet kan du som har en personlig coach on-line boka in enstaka möten för samtal eller träning med en coach när du har vägarna förbi.

Miljön på ett Wellcareinsitut följer Ylabs kärnvärden värdighet, integritet och andrum. Här finner du en rofylld plats utan datorer, telefoner eller andra arbetsredskap. En suck av lättnad för var och en som kliver innanför dörrarna var vår ambition när vi inredde lokalerna en gång i tiden. som präglas av detta och Miljön präglas av en feng shuianda blandat med funktionell hi tech utrustning med smakfull design.

Ett wellcareinstitut erbjuder även möjlighet att deltaga i olika kurser och semenarier. Som Wellcare on line kund är du välkommen att komplettera ditt Wellcare on-line program med kurser som ligger inom ramen för dina mål. Om du inte har möjlighet till det kanske du har möjlighet att närvara vid något föredrag som ges av våra coacher och lärare. Informationer om kurser och föredrag hittar du under Ylabs hemsida www.ylab.com.

På institutet kan man även köpa produkter vilket naturligtvis kan vara fördelaktigt i och med att man besparar sig kostnaden för porto och har möjlighet att se produkten innan köp. Men inte minst kan man sitta ner och ta en kopp te för en stunds andrum.

Minilabb

Ett minilabb är en mindre enhet där du kan göra wellnessanalyser och få viss hjälp på plats med samtal, träning eller fysioterapi. Även möjlighet till psykoterapi kan förekomma samt köp av vissa produkter.

Nyheter

Bli medlem
Webbshop